Waarom doen we wat we doen: leiderschap verbeteren

Wij geloven dat de wereld gepassioneerde leiders verdient die hun medewerkers weten te motiveren een zinvolle bijdrage te leveren aan een betere wereld voor ons allemaal.

Het begon allemaal met mijn eigen  passie voor leiderschap is die al vroeg is ontstaan tijdens een aantal leidinggevende functies. Mijn drijfveer was  mijn zoektocht hoe ik mijn medewerkers het beste zou kunnen motiveren zich zo goed mogelijk in te zetten voor het team en de organisatie.  Met als belangrijk bijkomend resultaat dat mensen op die manier gelukkig zouden worden in hun werk. Want iedereen wil uiteindelijk gelukkig zijn.

En toch lukt veel mensen dat niet. Ons EGO speelt ons daarbij parten en vaak worden we verblind door hebzucht en hang naar macht. Mensen denken dat zij gelukkig worden als ze veel  BEZITTEN, maar dan blijkt vaak dat het verwachtte geluk toch uitblijft of slechts van korte duur is.

Wat werkelijk belangrijk voor je is, kun je ontdekken door aandacht te schenken aan je ‘ZIJN’ en aan wat je werkelijk nog zou willen, mocht je alles al hebben bereikt wat je je wenst. Het zijn die diepere drijfveren tot geluk, die je zullen motiveren om dingen anders te gaan doen.

Wij laten jou als leider die diepere drijfveren ervaren en eigen maken, ten voordele van iedereen  en jezelf in de organisatie.

Wij geloven dat door onze manier van werken met leiders we met zijn allen een wezenlijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de wereld!

Informatie aanvragen