Talentontwikkeling

Het latente omzetten in talenten!Talentontwikkeling

Talentontwikkeling; dat is het thema van deze inspirerende workshop. Hoe haal je het beste uit mensen en hoe zorg je ervoor dat iedereen er plezier in blijft houden en de productiviteit toeneemt? Dit zijn vragen die veel leidinggevenden en HR professionals bezighouden.

Zin In Leiderschap organiseert deze interactieve workshop voor leidinggevenden en HR professionals waarin we antwoord geven op deze vragen.

Doelstellingen

De doelstellingen van de workshop is om u als leidinggevende en/of HR professional te helpen de talenten van uw organisatie en medewerkers beter, sneller en overzichtelijker in kaart te brengen en deze om te zetten in effectief handelen. Dat wil zeggen de juiste dingen doen op de juiste manier. We behandelen tijdens enkele praktijksituaties en u heeft de mogelijkheid uw eigen situaties in te brengen.

Doelgroep

Leidinggevenden + HR Professionals. De workshop is gericht op HR Professionals en Leidinggevenden die:

  • serieus werk maken van het terugdringen van het ziekteverzuim
  • medewerkers nog beter willen helpen bij persoonlijke groei en ontwikkeling
  • medewerkers beter willen motiveren
  • aandacht willen schenken aan productiviteit

blended lerenOpbouw van de training = blended leren

De training bestaat uit twee elementen: een deel online en een praktijk workshop van een dagdeel. De ideale mix tussen online en op locatie werken.

U ontvangt een inlogcode voor onze digitale leeromgeving waarin u diverse informatie treft die u op uw eigen tijd en plaats ter voorbereiding op de workshop kunt lezen en bekijken. In de digitale omgeving kunt u kennismaken met andere deelnemers en via het forum vragen stellen of discussies starten.

Uw investering

Uw investering voor deelname aan deze interactieve workshop bedraagt € 125,00 ex 21% BTW.

Bonus: Als onderdeel van de workshop ontvangt u een persoonlijke inlogcode voor Discoverus t.w.v. € 175,00.

Planning en locatie

Planning: De eerstvolgende workshop wordt gehouden op vrijdag 03-02-2017. Inloop vanaf 08.30. Start 09.00, einde 12.30 met mogelijkheid om na te praten. Indien gewenst kan er geluncht worden tegen een kleine bijdrage van € 10,-

Locatie: Gebouw van People&Places aan de Keulenstraat 12 in Deventer

Aanmelden = Vol

U kunt zich niet meer aanmelden voor 3 februari. Geef uw gegevens door en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de eerst volgende datum.

Om deel te nemen aan de workshop dient u zich vooraf aan te melden. Vol is vol. U kunt zich voor deze workshop aanmelden via de onderstaande link.