Workshop succesvol Leiderschap team!

Succesvol leiderschapsteamLeiderschap teams werken samen aan het resultaat en rendement van hun organisatie. Samenwerken is samen en werken. Door effectief samen te werken ontstaat een beter team dat betere resultaten levert!

Management en leiderschap is niet hetzelfde, daar is iedereen het wel over eens. Terwijl een leider eigenlijk meer dan 50% van zijn of haar tijd met de mensen bezig zou moeten zijn is de praktijk totaal anders. Medewerkers zijn gemiddeld van mening dat zij te weinig aandacht krijgen van hun leidinggevende. De leidinggevende vindt gemiddeld dat de medewerkers niet zo moeten zeuren en gewoon aan het werk moeten gaan. Herkent u dat? In dat geval is dit programma waarschijnlijk voor u gemaakt.

De tijd van standaard management trainingen is volgens ons voorbij. Elke leidinggevende heeft de meeste theorieën al eens langs horen komen en er soms zelfs iets mee gedaan, maar schijnbaar heeft het niet het gewenste resultaat gehad.

Tijdens deze interactieve workshop laten we zien op welke manier u een succesvol leiderschapsteam kunt bouwen. We laten ook wat de mogelijkheden zijn als een team niet lekker loopt om dit te veranderen.

Doelgroep

De doelgroep voor deze workshop zijn directies, management teams, en andere teams die structureel met elkaar samen werken om resultaten te realiseren.

Investering

Uw investering voor de workshop succesvol leiderschapsteam bedraagt slechts € 495,- ex BTW  voor een team. Binnen een straal van 30 km rondom Deventer worden geen reiskosten in rekening gebracht. Kosten van een eventueel te huren locatie zijn voor de opdrachtgever net als de verblijfskosten van onze specialist.

Planning en locatie

De workshop wordt op aanvraag verzorgd op elke gewenste locatie.

Meer weten of direct aanvragen?

Wilt u weten op welke manier wij u kunnen helpen uw team en het leiderschap binnen het team te verbeteren?