Workshop LeiderschapWorkshop leiderschap

Een workshop leiderschap is een korte interactieve bijeenkomst met een thema dat altijd iets te maken heeft met leiderschap. Deze workshops worden regelmatig gegeven bij bedrijven die overwegen iets met leiderschap te gaan doen, maar niet direct willen trainen.

Trainen is niet altijd de juiste oplossing

Een training is ook lang niet altijd de juiste oplossing. Trainingsbureaus willen u dat wel doen geloven en u kunt zich voorstellen waardoor dat komt.

Wij verzorgen uiteraard ook trainingen, maar deze maken altijd deel uit van een groter geheel en zijn nooit een doel op zich. Soms is er iets ander nodig dan een training. Wij gebruiken onze TOP methode om samen met u te ontdekken wat de oorzaak is van uw vraag en daarna de juiste oplossing te bieden.

Workshop is kennismaken, leerzaam en leuk

Een workshop is een veilig en makkelijke manier van kennismaken met onze werkwijze en daarnaast ook nog eens leerzaam. Zoals alles wat wij doen zijn ook workshop doel en resultaatgericht. Vooraf stemmen we met u af wat u wilt bereiken met de workshop, wie de deelnemers zijn en zodoende stemmen we de inhoud optimaal af.

Enkele workshops

Hieronder een overzicht van enkele van de workshops die we regelmatig verzorgen. Klik op de naam van een workshop om er meer over te lezen of op de knop onderaan de pagina om informatie op te vragen.

  • Talentontwikkeling
  • De essenties van leiderschap
  • Kennismaking met e-learning
  • Duurzame inzetbaarheid: energiek leiderschap
  • DNA van leiderschap
  • Succesvol leiderschapsteam
  • Gedrag herkennen en motivatie

Meer weten?

Wilt u meer weten over een workshop leiderschap of een afspraak maken om te overleggen over een van de workshops? Klik op de onderstaande knop en laat daar uw gegevens achter. U ontvangt de gevraagde informatie of wij nemen contact met u op.