Workshop de essenties van leiderschapebook essenties leiderschap

Leiderschap is het best uit jezelf en uit je medewerkers halen. Dat lijkt simpel en feitelijk is het dat ook. De workshop over de essenties van leiderschap helpt je zicht te krijgen op datgene dat voor u als leider het belangrijkste is om een goede leider te zijn.

Doelgroep

Deze workshop is voor iedereen die leiding geeft of dat wil gaan doen. Voor iedereen die meer van leiderschap wil weten en zich wil ontwikkelen tot een betere leider.

Datum en programma

De workshop beslaat een dagdeel en kan in onderling overleg op elke willekeurige locatie worden gehouden. Bekijk de kalander voor actuele data van de workshop. Indien er geen workshop staat gepland neem dan contact met ons op.

Uw investering

Uw investering voor deelname aan deze interactieve workshop bedraagt slechts € 59 ex BTW per deelnemer. Grote groepen in overleg. Bij aanmelding ontvangt u gratis een uitnodiging voor deelname aan een Organisatie Rendement Scan t.w.v. € 125,- ex BTW

Aanmelden?

Als u zich wilt aanmelden voor deze workshop klik dan op de knop “Aanmelden”. Wilt u eerst eens kennismaken en persoonlijk overleggen klik dan op de knop “Overleggen”