Topprestaties leveren?

Mensen maken het verschil!

Topprestaties binnen uw organisatie zijn in hoge mate afhankelijk van het gedrag van mensen.

Mensen maken het verschil!

U kunt uw processen goed op orde hebben en toch kunnen de resultaten tegen vallen. Mensen spelen een dusdanig grote rol in het realiseren van resultaten dat als u het gedrag van mensen kunt beïnvloeden, u in staat bent het resultaat van uw onderneming te verbeteren!

OBM: Organizational Behavior Management

OBM is een wetenschappelijk bewezen methode om het gedrag van mensen te veranderen. Het is wereldwijd de benaming voor de wetenschap die principes uit de gedragsanalyse toepast om prestaties te verhogen en het beste uit mensen te halen. Dat is volgens ons ook de primaire verantwoordelijkheid van de leiders binnen uw organisatie. De reden dat dit niet altijd lukt heeft er mee te maken dat de meeste leidinggevenden met de beste bedoelingen de verkeerde methodieken toepassen.

Gulden 80 – 20 regel

De inspanning van meeste leiders gaat naar de verkeerde manier van aansturen en heeft slechts 20% rendement. 80% is verloren energie. Wij leren u dit om te keren! Met minder inspanning meer rendement uit de beschikbare capaciteit.

[maxbutton id=”5″]

Gratis rendementscan

Wij bieden u een gratis rendementscan om op basis van uw informatie voor u uit te rekenen hoeveel rendement u onnodig laat liggen. Vraag de gratis rendementscan aan.

[maxbutton id=”2″]