Onze PartnersPartners

Niemand kan alles alleen en bovendien geloven wij in de onmetelijke kracht van samen! Op deze pagina presenteren wij in willekeurige volgorde onze partners. Het zijn allen Partners waar wij een groot vertrouwen in hebben en zo mogelijk, als dat voor onze klanten beter is, heel erg graag mee samenwerken. Elke partner heeft zijn eigen specialisatie.

PeopleOnline

Logo PeopleOnlineKleine organisatie, met een grote impact

Als netwerkorganisatie en social enterprise werkt onze partner PeopleOnline op een innovatieve, transparante en betrokken manier aan de productiviteit van mensen in organisaties. Met een vast kernteam en amen met hun partners werken zij plaats- en tijd onafhankelijk, in een moderne leer- en werkomgeving.

Net als wij zelf, willen zij het beste uit zichzelf en uit hun klanten halen. Zij zijn van mening dat technologie om mensen moet draaien. En juist dat bindt ons met elkaar. De combinatie van technisch hoogstaande oplossingen voor het monitoren van talent in combinatie met warme persoonlijke aandacht voor de mens tijdens een gesprek, coaching of training. High tech met high touch

Samen helpen we klanten met innovatieve concepten bij het optimaal benutten van talenten en verbeteren van productiviteit.