Organisatie Rendement Scanorganisatie rendement scan

Managers en leidinggevenden gaan er vaak vanuit dat hun medewerkers doen waarvoor zij zijn ingehuurd en dat de afspraken die intern zijn gemaakt altijd netjes worden nagekomen. In de praktijk blijkt dat nogal eens tegen te vallen. Hoe houdt je als leidinggevende dan eigenlijk de zaak onder controle?

In de vakliteratuur voor management zijn hierover al bibliotheken vol geschreven en nog steeds zoekt men naar de heilige graal. DE oplossing is er schijnbaar nog niet. Er zijn twee belangrijke aspecten binnen uw organisatie om te weten of de zaak onder controle zou kunnen zijn of niet te weten: uw mensen en de bedrijfsprocessen. Als deze twee op bepaalde elementen niet zijn wat het zou moeten of optimaal zou kunnen zijn, kunt u ervan op aan dat uw uiteindelijke rendement achterblijft bij de mogelijkheden. Met andere woorden u laat onnodig rendement liggen!

U treft in het rapport de volgende onderdelen:

  1. Overzicht van de thema’s
  2. Uw persoonlijke scores ten aanzien van deze thema’s
  3. Het rendementsquotiënt van uw organisatie met een toelichting op de grafiek

De Organisatie Rendement Scan is speciaal ontwikkeld om snel een goed overzicht te krijgen van waar je als ondernemer aandacht aan moet besteden om uw organisatie en het resultaat van de organisatie beter op orde te krijgen. Door 20 gerichte vragen te beantwoorden krijgt u inzicht in het rendement coëfficiënt van uw organisatie. U ziet direct hoeveel rendement u laat liggen en wat de belangrijkste oorzaken zijn.

Doelgroep

De scan is bedoeld voor elke ondernemer die serieus werk wil maken van het verder optimaliseren van zijn of haar organisatie.

Deelnemen

Na uw bestelling ontvangt u per separate mail een persoonlijke uitnodiging voor uw deelname aan de scan. Zodra u de scan heeft afgerond worden uw antwoorden verwerkt en na de analyse ontvangt u per mail uw persoonlijke rapport.

Uw organisatie laten deelnemen

gratis deelnemenAls u wilt kunt u meerdere mensen van uw organisatie laten deelnemen en wij kunnen de resultaten met elkaar vergelijken en uw bedrijfsresultaat rapporteren. Denkt u er bijvoorbeeld eens aan om met u managementteam deel te nemen of wellicht zelfs een doorsnede van uw medewerkers. Vermeld in het geval u meerdere deelnemers aanmeldt de bijzonderheden zoals hun namen en e-mailadressen. Neem voor meer dan 15 deelnemers contact met ons op. Wij maken dan voor u een apart aantrekkelijk voorstel.

Gratis uitproberen of meer weten?

Wilt de scan eerst eens gratis uitproberen? Wilt u liever eerst contact om te overleggen of deze scan iets voor u is? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om samen met u af te stemmen.

Gratis rendement scan aanvragen

3 + 5 = ?