Nieuw Leiderschap

U overweegt of heeft misschien zelfs al het nieuwe werken ingevoerd en u vraagt zich af hoe u de controle houdt. Tijdens een workshop binnen uw organisatie leggen wij u uit hoe het zit met de relatie tussen het nieuwe werken en het nieuwe leiderschap. Ook kunnen we dit met u bespreken tijdens een individuele coaching.

Nieuw leiderschap: mensen centraal

Bij het nieuwe leiderschap staat het aansturen van mensen centraal. Medewerkers dragen zelf veel meer verantwoordelijkheid voor hun resultaten in plaats van alleen voor hun inspanningen. Het gaat er niet om om aanwezig te zijn, het gaat erom wat er bereikt wordt.

Nieuwe Leiders

De nieuwe leider heeft zijn behoefte aan controle losgelaten en weet het beste uit zijn mensen te halen. Tijdens workshops “nieuw leiderschap” samen met andere leidinggevenden van de organisatie of tijdens individuele coachingsessies gaan we dieper in op de stijl die het nieuwe leiderschap van u als leider vraagt.

Meer weten over hoe u nieuw leiderschap kunt toepassen?   [pl_button type=”success” size=”medium” link=”http://www.zininleiderschap.nl/contact/”]Ja, ik wil meer weten over nieuw leiderschap[/pl_button]