Missie en Visie

Missie visie en waardenMissie: wezenlijke bijdrage

Wij willen een wezenlijke bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties door het leiderschap te helpen verbeteren. Zo bouwen we samen aan een betere wereld.

Toelichting

Een team met een slechte leider zal nooit een hechte groep worden, want de arbeidsvreugde van de medewerkers en vervolgens de resultaten zullen daar sterk onder gaan leiden. Een uitstekende leider daarentegen, kan mensen zo goed inspireren, dat de doelen van de organisatie en die van henzelf in elkaar gaan vloeien. Het verbeteren van leiderschap zorgt dus voor meer voldoening bij iedereen en voor betere bedrijfsresultaten, waardoor iedereen profiteert en uiteindelijk gezamenlijk een betere wereld wordt gecreëerd. Dat is ons doel…. Dát motiveert ons in alles wat wij van Zin in Leiderschap doen en dát maakt het dat ons hart bij (verbeteren van) leiderschap ligt.

Door onze werk- en levenservaring zijn wij in staat u te helpen uw leiderschap te verbeteren. Onze jarenlange ervaring heeft laten zien dat wij dit in korte tijd kunnen bereiken door middel van intensieve coaching en doelgerichte ontwikkeling. Aan het eind van het traject zult u zich een leider met passie voelen, die weer zin in leiderschap heeft!

Wij gaan u niet eenzijdig met informatie overladen. Wat we wel doen is goed luisteren naar uw behoeftes en u als mens de persoonlijke aandacht geven die u helpt om uw intrinsieke motivatie op te bouwen en om straks bezielende leiding te kunnen geven binnen uw organisatie.

Visie: Wij geloven in mensen en de kracht van samen.

Geheel in de geest van onze missie willen wij, door samenwerking met vakkundige partnerbedrijven, u helpen bij het ontsluiten van het maximale menselijk potentieel binnen uw organisatie. Door samen te werken bundelen wij kennis en kracht en zijn we altijd tot meer in staat dan alleen!

Leren om het beste uit jezelf te halen en uit de ander! Dat is ontwikkelen van (zelf)leiderschap.

Waarden

Onze waarden zijn onder andere: gedrevenheid, enthousiasme, resultaatgerichtheid, authenticiteit, echtheid, openheid, verbinding, inspiratie, innovatie, bezieling, passie, compassie, vergeving.

Deze waarden geven ZIN aan ons bestaan.

Meer weten of zelf ervaren?

Wilt u weten op welke manier wij u kunnen helpen meer grip te krijgen op uw persoonlijk leiderschap en het leiderschap binnen uw organisatie?