Meer grip op motivatie

meesterschapBent u die leider die meer grip wil op motivatie van medewerkers?

Leiderschap is volgens ons het beste uit jezelf en uit je medewerkers halen. Dat lijkt simpel en is het eigenlijk ook als je weet hoe dat werkt. Elk mens is anders en heeft andere motivatiebronnen. Als leider is het handig om te weten welke dat zijn en hoe je deze kunt aanspreken. Tijdens onze programma’s besteden we aandacht aan motivatie omdat het één van de belangrijkste aspecten van leiderschap is! We spreken dan niet alleen over hoe jij jouw mensen kunt motiveren maar ook over waardoor jijzelf gemotiveerd wordt.

De methoden die we gebruiken zijn altijd praktisch en volop in de dagelijkse praktijk bewezen. We leren mensen geen trucjes omdat je het daarmee als leider gewoonweg niet redt. Je leert praktische handvatten maar vooral een leidershouding te ontwikkelen bij jezelf waardoor de handvatten meer worden dan methoden. Het wordt een tweede natuur die heel dicht bij je past en die voor de ander vooral als vanzelfsprekend overkomt. Het wordt uiteindelijk een wezenlijk deel van je “eerste natuur”.

DNA van leiderschap

Op basis van een unieke DNA analyse kunnen we uw biologische identiteit en uw leiderschapspotentieel vastellen. Dit geeft u een diepgaand inzicht in uw ontwikkeling tot nu toe en de mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen wat het zou betekenen als we het DNA Leiderschap Profiel van een management team onderzoeken!

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden  en de voordelen die deze aanpak voor jou kan hebben?