Leiderschapstraining en beter presteren

Uw medewerkers zitten boordevol ongekend talent. Wij bieden u een volledig ontwikkeltraject en leiderschapstraining op maat aan om u en uw organisatie naar een nog hoger niveau te tillen.

Praktisch en direct toepasbaar

Onze trainingen zijn interactief, praktisch en het geleerde is direct in uw eigen praktijk toepasbaar.

Tools, effectief en efficient

Wij onderbouwen onze trainingen met tools die voor een groot deel ook digitaal beschikbaar zijn via onze eigen digitale platform. De tools helpen u slimmer te werken en meer te bereiken in dezelfde tijd en met minder moeite. In alle gevallen werkt dit door in de effectiviteit, efficiency en productiviteit van uw organisatie.

Scans, testen en assessments

Indien nodig voor het vergroten van het rendement van leiderschapstrainingen maken we gebruik van digitale scans, testen en of assessments. Voor het grootste deel door ons zelf ontwikkeld en voor het overige maken we gebruik van het neusje van de zalm op dit gebied. Instrumenten die iets toevoegen en een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van het programma. Denk bijvoorbeeld aan het DNA Leiderschapsprofiel of TalentOn.

Maatwerk

Maatwerk wil bij ons zeggen dat wij een training of programma volledig aanpassen aan uw doelstellingen en de context binnen uw organisatie. U krijgt een unieke training en telkens sturen we bij op basis van de bevindingen van de dag. Deelnemers brengen hun eigen doelen in, die wij in overleg met alle betrokkenen ombouwen naar een persoonlijk ontwikkeltraject. Dit traject volgen we vanuit de digitale omgeving zodat iedereen voortdurend weet wat de status en de voorgang is. Dat bedoelen wij met maatwerk.

Open inschrijvingen: lerende centraal

Hoewel het meeste van ons werk maatwerk is, zijn enkele trainingen en met name workshops toegankelijk voor open aanmeldingen. Ook die programma’s passen we optimaal aan aan de wensen van de deelnemers door gebruik te maken van onze digitale portal. Het gaat er tenslotte om wat u als deelnemer nodig heeft en niet om wat wij allemaal weten en kunnen. Dat is wat wij bedoelen met de lerende centraal.