Leiderschapstijl

U merkt dat u met sommige van uw medewerkers wel goed contact heeft en met anderen een stuk minder. U ervaart ook dat het lastiger is dan u zou willen om alle medewerkers goed te motiveren. Uw leiderschapstijl zou wel eens de oorzaak kunnen zijn. U overweegt dan ook samen met een expert eens naar uw leiderschapstijl te kijken en te onderzoeken wat u zou kunnen veranderen.

Leiderschapstijl is gedragstijl

Uw leiderschapstijl is waarschijnlijk het resultaat van uw persoonlijkheid en uw voorkeursgedragstijl. Bij sommige medewerkers zal dit aanslaan en bij anderen juist een averechts effect hebben. Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is zegt men. Dat neigt er naar dat die vogel niet anders zou kunnen zingen. Voor vogels zou dit wel een kunnen kloppen voor mensen echter niet! Als er voldoende aanleiding is om te veranderen kunt u veranderen!

Eerste hulp bij leiderschapstijl

Wij kunnen u daar op verschillende manieren bij helpen. Allereerst beginnen we met een persoonlijke kennismaking. Vertrouwen en een persoonlijke klik is wat ons betreft de basis voor een een goede en effectieve samenwerking. Naast een kennismaking bespreken we samen u doelstellingen en uw wensen. Op basis daarvan stemmen we een plan van aanpak af en gaan we aan de slag.

Meer weten over uw leiderschapstijl?

Wilt u meer weten over hoe u uw leiderschapstijl kunt veranderen? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen daarna contact met u op om samen met u af te stemmen op welke manier wij u het beste kunnen helpen.

Informatie leiderschapsstijl

1 + 3 = ?