Leiderschapcoaching

coachingHeeft u vraagstukken op het gebied van leiderschap maar niet direct een aanleiding om het LD Programma te volgen, dan lijkt leiderschapcoaching meer een passende oplossing.

Vertrouwen en respect

Coaching start altijd met een persoonlijke kennismaking omdat de ‘klik’ tussen u en de coach zo belangrijk is. De basis is wederzijds respect en vooral vertrouwen. Dat moet ook wel, want het contact met uw coach is meestal intensief, en hij ondersteunt u op de manier die het beste aansluit bij uw doelstellingen en voorkeur.

Na de kennismaking maakt u met de coach een heldere afspraak over het coachingtraject en stelt u samen een coachingsplan op. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten. De stappen:

  • Kennismaking, intake en analyse
  • Besluitvorming en planning
  • Uitvoering en begeleiding
  • Evaluatie en bijsturen

Elke fase kent verschillende onderdelen die wij samen met u invullen en op u afstemmen. Alles is erop gericht resultaat te halen. De doelstellingen spreken we met elkaar af en leggen deze vast zodat daarover geen misverstand kan zijn. We evalueren op regelmatige basis en sturen bij waar nodig en wenselijk. Bij voorkeur maken wij gebruik van een digitale leeromgeving als ondersteuning bij coachingtrajecten. Dit vergroot het resultaat van coaching.

Eerst eens vrijblijvend zelf ervaren?

[maxbutton id=”6″]

Advisering: Niet alleen denken en praten, maar vooral dóen!

Samenwerken betekent voor ons samen en werken. Wij lossen uw probleem niet op wij helpen  vooral u om het zelf op te lossen! Dat kan wat ons betreft alleen als u bereid bent de vuile was op tafel te leggen en als wij niet bang zijn om vuile handen te krijgen. Op die manier sorteren we alles, scheiden we feiten van emoties en komen we tot de kern van het probleem en vinden we de bron van de “vervuiling”.

Bovendien kijken onze specialisten verder dan u gewend bent, signaleren verbetermogelijkheden en leggen de nodige dwarsverbanden.

De combinatie van mensen en processen zorgt voor de nodige  efficiency en effectiviteit. Het optimaal afstemmen van deze twee draagt bij aan  vergroting van de effectiviteit of verbetering van de resultaten. Daar gaat het u toch ook om?

Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en laat u informeren over de mogelijkheden. Vraag bijvoorbeeld naar de scan van uw rendementscoëfficiënt. GRATIS maar nooit voor niets!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw persoonlijke leiderschap door middel van praktijkgericht en resultaatgerichte coaching te ontwikkelen?

[maxbutton id=”5″]