Leiderschap Development (LD) Programma

management-developmentHet LD programma is zowel voor teams als voor individuele leiders geschikt en het is in de laatste jaren gegroeid naar wat het nu is. Het programma is gebaseerd op vele jaren praktische ervaring in leiderschap naast uitgebreide studie van het thema. De experts van Zin In Leiderschap hebben allen zelf aan het roer gestaan of staan dat soms nu nog en zijn zeer goed in staat zich in uw situatie te verplaatsen. Uw situatie is dan ook het uitgangspunt samen met uw doelstellingen. Waar staat u nu en waar wilt u naar toe. We starten dan ook altijd met een persoonlijke kennismaking en meestal met een of enkele scans of assessments. Meten is tenslotte weten!

Meten is (z)weten

Om de stijlen van de leiders binnen uw team te achterhalen onderwerpen we alle deelnemers aan enkele instrumenten. Een korte gedragscan, waardenscan en een 360 graden feedback maken meestal deel uit van het programma. Deze tools geven u en ons veel inzicht in de thema’s waaraan gewerkt kan worden.

Meting van het leiderschapspotentieel

Wilt u voor eens en voor altijd weten wat het leiderschapspotentieel is van uw team? Ga de uitdaging aan en vraag uw DNA Leiderschap Profiel aan. Meer weten over het DNA Leiderschap Profiel?

Training en opleiding

Een onderdeel van de ontwikkeling van het leiderschap van u zelf en binnen uw team zijn trainingssessies die zowel een deel theorie maar vooral veel praktijk bevatten. Wij ondersteunen onze trainingen door middel van een digitale leeromgeving om zodoende de tijd zo effectief en efficiënt mogelijk te besteden. Dat bespaart u veel tijd en geld!

1 Op 1 Coaching

Als gevolg van onze aanpak is het noodzakelijk in sommige situatie 1 op 1 met deelnemers aan de slag te gaan. Het kan zijn dat er persoonlijke thema’s zijn die we liever niet in het team bespreken juist omdat het persoonlijke issues betreft. Deze coaching wordt telkens in overleg met elkaar afgestemd.

Coaching on the job

In sommige situatie is het mogelijk dat we tijdelijk kort meelopen met een leider in zijn of haar eigen praktijk. Dit is een intensieve manier om zeer snel tot resultaat te komen. Het heeft zowel voor de leider als voor de coach altijd veel impact.ebook essenties leiderschap

Intervisie

Wij leren u een intervisie methode die concreet en praktisch is om (lastige) situaties met elkaar te bespreken. Deze manier van werken bevordert het leren van elkaar.

Meer weten?

Wilt u lezen wat volgens ons de drie essentiële basis elementen zijn van effectief leiderschap? Vraag het gratis e-book essenties van leiderschap aan. Klik op de afbeelding rechts om het e-book direct aan te vragen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit programma voor u en/of uw team(s)? Laat hieronder dan uw gegevens achter.

Informatie ove LD programma

0 + 8 = ?