Workshop kennismaken met e-learning en blended learning

blended lerenEffectiever leren met e-learning en blended learning 

Tijdens deze workshop wordt u meer bewust van wat duurzaam ontwikkelen inhoudt en de enorme voordelen die dit voor bedrijven en organisaties te bieden heeft. Naast de bewustwording van deze effecten krijgen deelnemers inzicht in ontwikkelingen en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van digitaal leren en ontwikkelen. Tijdens de workshop krijgen deelnemers gericht advies hoe zij zelf in hun praktijk deze instrumenten kunnen inzetten om hun diensten naar klanten of medewerkers meer toegevoegde waarde te geven.

Foqis en de Zin In Leiderschap hebben een krachtige visie over hoe mensen, teams en organisaties effectiever kunnen leren. Tijdens de praktische en interactieve workshop krijgt u direct inzichten hoe u dit vorm kunt geven. De workshop laat u kennismaken met de specialisten van Zin In Leiderschap en haar mogelijkheden op het gebied van e-learning en e-blending.

Doelgroep

Bedrijven en met name functionarissen die binnen bedrijven verantwoordelijk zijn voor het faciliteren van de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Denk hierbij aan HR professionals en leidinggevenden.

Datum en programma

Vrijdag  3 maart 2017
08.30 uur: inloop
09.00 uur: start
12.30 uur: afsluiting

Na afloop is er gelegenheid na te praten.

Locatie

De workshop kan op elke willekeurige locatie worden gegeven. Voorwaarde is wel een goed werkende internetverbinding. Op 3 maart wordt de workshop gegeven op de locatie van People & Places aan de Keulenstraat 12 in Deventer

Uw investering

Uw investering voor deelname aan de workshop bedraagt slechts € 59,- excl. BTW. Bij aanmelding voor de workshop ontvangt u tijdens de workshop een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de Organisatie Rendement Scan t.w.v. € 125,-.

Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden of eerst persoonlijk overleggen? Klik een van de onderstaande knoppen en laat uw gegevens achter.