HPO Scan

HPO Scan

André de Waal deed wetenschappelijk onderzoek en ontdekte dat er 35 kenmerken zijn die een directe relatie hebben met de prestaties van de organisatie. Volgens De Waal is een “HPO” een organisatie die het ten opzichte van branchegenoten gedurende een periode van 5 jaar significant beter doet. Gemiddeld levert een HPO betere prestaties, verdienen zij meer en hebben zij lagere kosten!

De Waal categoriseerde deze 35 kenmerken in 5 groepen:

– Kwaliteit van het management
– Openheid en Actiegerichtheid
– Langetermijngerichtheid
– Continue verbetering en vernieuwing
– Kwaliteit van de medewerkers

Als leider wilt u het beste voor en uit uw bedrijf! U realiseert zich dat uw mensen een belangrijke schakel zijn in het behalen van resultaten. Het afstemmen van de bedrijfsprocessen op de taken en de doelstellingen van het bedrijf zijn ook niet onbelangrijk. U weet het allemaal en toch loopt het soms niet zo als u zou willen. Dat kan anders!

Doelgroep

De HPO Scan is bestemd voor bedrijven die willen weten waar zij staan op hun weg om de beste te worden in hun branche en bedrijven die gestructureerd aan hun kwaliteit en rendement willen werken. Ook voor u dus?

Deelnemen

Na uw aanmelding ontvangt u per separate mail een persoonlijke uitnodiging voor deelname aan de scan. Indien u voor meerdere mensen een scan wilt bestellen, geef dan ook hun namen, e-mailadressen en functies op.

Maatwerk

Wilt u de HPO Scan breed binnen uw bedrijf laten uitvoeren, neem dan contact met ons op voor een maatwerk voorstel. Denk er bijvoorbeeld eens aan om dit samen met uw management team te doen. Het laat de verschillen van inzicht zien en geeft een goede aanleiding voor goed overleg.

Gratis testen of meer weten?

Wilt u de HPO een keer gratis testen of eerst meer weten over de HPO scan? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen contact met u op om samen met u af te stemmen.

Gratis HPO scan aanvragen

2 + 2 = ?