Blended Learning en E-Learning

blended lerenDe techniek om ons heen staat nooit stil en u ziet wellicht ook wel eens van die prachtige films over de technische ontwikkelen en de impact ervan op ons leven. De computer is op geen enkele manier meer weg te denken uit ons leven. Wij gebruiken inmiddels al enkele jaren een eigen digitale leeromgeving. Wij hebben zelfs enkele experts die ook andere organisaties helpt bij de implementatie en het gebruik ervan.

Ondersteuning en samenwerking

Wij hebben in de leeromgeving delen ingericht om u te ondersteunen bij uw leiderschapsontwikkeling. Voor teams is er de mogelijkheid gezamenlijk te werken aan hun ontwikkeling.

Persoonlijke inlogcode

U ontvangt standaard een persoonlijke inlogcode en een deel van de communicatie kan via de leeromgeving verlopen. Een van de onderdelen is onder andere een online video chat zodat het eenvoudig is om in een beveiligde omgeving met elkaar te overleggen zonder dat er iemand ver hoeft te rijden. Dat bespaart u veel tijd en maakt het hele proces een stuk effectiever en efficiënter.

Bedrijfsacademie = effectiever met minder kosten

Met onze partner Foqis zijn wij in staat voor uw onderneming of organisatie een eigen bedrijfsacademie in te richten. Op die manier kunnen we u helpen uw opleidingen te stroomlijnen en niet alleen effectiever maar ook een stuk voordeliger te maken!