e-Coachinge-coaching

e-Coaching is een vorm van coaching waar we coachen via de elektronische weg.

Druk, druk, druk….

In onze drukke wereld is het soms lastig tijd vrij te maken voor persoonlijke zaken zoals reflectie en ontwikkeling. e-Coaching kan dan een deel van de oplossing zijn.

In onze leeromgeving kunnen we chatten en video chatten. Ook kunnen we gebruik maken van oefeningen die u helpen bij het oplossen van uw vragen. Het scheelt u veel tijd en daardoor kosten. De tijden om met elkaar te overleggen stemmen we samen af. Daarnaast kunt u tijd en plaats onafhankelijk gebruik maken van de leeromgeving om daar materiaal dat we voor u beschikbaar stellen nog eens na te lezen.

Dit blijkt een uiterst effectieve methode te zijn. Wilt u dit eerst eens uitproberen?

 

e-Coaching strippenkaartcoaching strippenkaart

Als u af en toe eens gebruik wilt maken van een coach of na afloop van een coaching traject nog eens terug wilt vallen op uw coach, is de strippenkaart een uitkomst.

Als je strippenkaart hebt kun je via de digitale coachomgeving contact opnemen met de coach. Deze reageert meestal binnen 24 uur, maar gegarandeerd binnen 48 uur. Wij werken met strippenkaarten van 5, 10 en 20 strippen.

Blended Coaching

Bij blended coachen combineren we het beste van twee werelden: normale ontmoetingen en het gebruik van de digitale coachomgeving. Op die manier neemt het rendement van de coaching nog verder toe!

Coaching abonnementen

Soms is er geen concrete vraag of probleem, maar zou u het wel prettig vinden om met enige regelmaat met een van onze coaches te overleggen of te sparren. Daarvoor is een coaching abonnement een zeer goede uitkomst. We kennen abonnementen van 3, 6 en 12 maanden.

Zowel de strippenkaart als het abonnement is ideaal om direct praktische zaken met elkaar te bespreken en geadviseerd te worden. Dat kan per telefoon, chat, video chat of gewoon live bij elkaar aan tafel.

Overzicht van de coaching abonnementen

Brons

Het abonnement Brons is geldig voor een korte periode en handig voor snelle intensieve coaching. Het abonnement is drie maanden geldig en bevat 4 face to face gesprekken van ongeveer 1,5 uur en ondersteuning vanuit de digitale coachomgeving. Naast de gesprekken is er mail, chat en videochat ondersteuning.

Uw investering voor het Brons abonnement bedraagt: € 1250,00, ex BTW en eventuele reis en verblijfskosten van de coach.

Zilver

Het abonnement Zilver is bedoeld meer fundamentelere vragen en vragen die meer tijd kosten om op te lossen. Het is zes maanden geldig en bevat 6 dagdelen face to face ontmoetingen en ondersteuning vanuit de digitale coachomgeving. Naast de gesprekken is er mail, chat en videochat ondersteuning. Ook gebruiken we de coachomgeving voor opdrachten, oefeningen en leesmateriaal.

Uw investering voor het Zilver abonnement bedraagt: € 3125,00, ex BTW en eventuele reis en verblijfskosten van de coach.

Goud

Het abonnement Goud is bedoeld voor ondernemers en leiders die structureel regelmatig met een coach willen sparren. Het is 12 maanden geldig en bevat 10 dagdelen face to face ontmoetingen en ondersteuning vanuit de digitale coachomgeving. Naast de gesprekken is er mail, chat en videochat ondersteuning. Ook gebruiken we de coachomgeving voor opdrachten, oefeningen en leesmateriaal.

Uw investering voor het Goud abonnement bedraagt: € 5000,00, ex BTW en eventuele reis en verblijfskosten van de coach.

Enkele simpele voorwaarden.

  • De strippenkaart of het abonnement staat op naam en is persoonsgebonden
  • Er zijn speciale abonnementen voor bedrijven die van een vaste coach gebruik willen maken voor meerdere werknemers
  • De strippenkaart of het abonnement wordt vooruit betaald
  • De strippen op de strippenkaart zijn 1 jaar geldig na de datum van de aanschaf.
  • Elke strip staat voor 1 uur e-coaching