Werkwijze DNA Leiderschapsprofiel

DNA Leiderschap Profiel Werkwijze

Stap 1 DNA LeiderschapsprofielStap 1: DNA Analyse

Na het aanmelden voor het DNA Leiderschapsprofiel ontvang je een speciale DNA kit met een heldere beschrijving hoe je het DNA kunt insturen voor de analyse

DNA vormt de basis van wat je bij je geboorte hebt meegekregen. Met behulp van een unieke DNA analyse onderzoeken we waar jouw natuurlijke talenten vandaan komen.  Om te kunnen begrijpen waar je talenten, intuïties en voorkeuren vandaan komen moet je beginnen bij de basis. De oorsprong van onze biologische identiteit is ons DNA. Daarom combineren wij de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van ons DNA om professionals een nog beter inzicht in zichzelf te geven.

Stap 2 DNA Leiderschapsprofiel

Stap 2: Online ontwikkel assessment

Levenservaringen bepalen daarna jouw verdere ontwikkeling. Dit brengen we in kaart met een neurowetenschappelijk gevalideerde (online) ontwikkel-assessment. Het online ontwikkel-assessment is ontwikkeld op basis van 25 jaar (neuro)wetenschappelijk onderzoek. Dit assessment brengt jouw levenservaringen in kaart, zodat je een totaalbeeld krijgt van jouw biologische identiteit.

Tijdsduur

Het invullen van het (online) ontwikkel-assesment duurt ongeveer 30 minuten. Kies een rustig moment waarop je niet gestoord wordt. Mocht je onverhoopt midden in het (online) ontwikkel-assessment gestoord worden, dan kan je op een later moment verdergaan.

Voor jezelf

Dit ontwikkel-assessment is voor jezelf. Vul daarom de vragen zo eerlijk mogelijk in op basis van je eerste ingeving. Zo verzeker je jezelf van een zo waardevol mogelijk feedbackrapport.

Stap 3 DNA Leiderschapsprofiel

Stap 3: Feedback rapport

De uitslag van jouw (online) ontwikkel-assessment combineren we met de uitslag van de DNA analyse, zodat je een volledig inzicht krijgt in jouw biologische identiteit. Je persoonlijke profiel geeft je inzicht in jouw biologische identiteit. Dit profiel bevat de uitslag van jouw DNA analyse en jouw online ontwikkel-assessment met daarbij een duidelijke uitleg hoe je de resultaten kunt interpreteren. Jouw profiel is voor jou alleen. Het is daarna aan jou of je de inzichten met anderen wilt delen.Zodra je het feedbackrapport hebt ontvangen maken we een afspraak voor een persoonlijke terugkoppeling en een gericht ontwikkeladvies.

Stap 4 DNA LeiderschpasprofielStap 4: Persoonlijk ontwikkeladvies

Tijdens ons gesprek gaan we in op de inhoud van de feedback en geven we antwoord op alle vragen die je mogelijk hebt. Het ontwikkeladvies vormt voor veel deelnemers de basis van hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Tarief

Deelname aan de DNA Leiderschap Profiel Analyse bedraagt slechts € 750,- ex BTW.

Aanmelden?

Als je jezelf direct wilt aanmelden voor de DNA Leiderschap Profiel analyse, klik dan op onderstaande knop.