Beter presteren!

Het kan altijd beter! U denkt wellicht dat u het al aardig goed doet en toch merkt u dat sommige van uw collega’s in de markt het beter doen dan u. U wilt beter presteren!

Beter Presteren: HPO – High Performance Organizations

High Performance Organizations zijn bedrijven die het binnen dezelfde branche gedurende vijf of meer jaren significant beter presteren dan vergelijkbare ondernemingen.

Het blijkt dat deze HPO’s zich op een aantal meetbare aspecten onderscheiden. Door middel van een scan kunnen wij onderzoeken hoe het met uw bedrijf of organisatie is gesteld en waar u aan zou kunnen werken om ook een HPO te worden. In het rapport ontvangt een overzicht van waar de knelpunten zitten en tijdens een persoonlijke terugkoppeling legt een van onze consultants u uit waar u als eerste aan de slag zou kunnen gaan om op zo kort mogelijke termijn veranderingen door te voeren en nog beter te scoren.

Het recept: HPO + OBM

Met de HPO scan leggen we nauwkeurig vast waar het schort en waar het klopt. Met de structuur van OBM helpen we u de zaak weer op de rit te krijgen!

Meer weten over beter presteren?   [pl_button type=”success” link=”http://www.zininleiderschap.nl/contact/” size=”medium”]Ja, ik wil meer informatie[/pl_button]