Tools: meten is (z)wetenmetenisweten

Wanneer is iets goed of fout? Wanneer is uw stijl van leiderschap de juiste stijl? Wanneer is het voor u eenvoudig of minder makkelijk om snel te schakelen naar andere stijlen? Dit zijn enkele eenvoudige vragen die we proberen te beantwoorden met specifieke instrumenten die voor een groot deel door onszelf zijn ontwikkeld. We gebruiken daarvoor ons eigen systeem voor assessments, onderzoeken en scans en onze online bedrijfsacademie.

Assessments en scans

De onderzoeksinstrumenten die wij vanuit onze eigen portal kunnen inzetten zijn:

Discoverus Gedragsanalyse

Een door ons ontwikkeld instrument dat de voorkeursgedragsstijl van de deelnemer inzichtelijk maakt. Het instrument wordt veel gebruikt bij ontwikkelingsvraagstukken, werving en selectie, coaching en training, teambuilding, oplossen van communicatieproblemen, outplacement, loopbaanontwikkeling

High Performance Organisation scan (HPO)

Een HPO is een organisatie die gedurende 5 jaar of langer significant beter scoort dan branchegenoten.

Organisatie Rendement Scan

Een korte scan die direct inzicht geeft wat er not te doen is om het bedrijfsresultaat te verbeteren. Het rapport is een praatstuk tussen u en onze bedrijfscoach

Business Performance Analyse

De BPA is een uitgebreide analyse die alle aspecten van uw organisatie belicht. Het is een combinatie van een digitale scan met persoonlijke interviews.

EmoTech

EmoTech is een uniek cultuuronderzoek dat de verschillen van inzicht binnen uw organisatie in beeld brengt met als doel deze verder te verbeteren en zodoende de resultaten van uw bedrijf te verbeteren. EmoTech is ontwikkeld door Gerrit-Jan Leenders. Hij komt het u graag persoonlijk uitleggen.

Enkele andere onderzoeken:

  • Enneagram
  • Persoonlijkheid van de organisatie
  • Quinn Managementrollen
  • Belbin Teamrollen

Online bedrijfsacademie

Vanuit onze eigen digitale bedrijfsacademie ondersteunen we bedrijven met online cursussen en online coaching. Meestal maatwerk, maar er zijn ook tools die voor iedereen de moeite waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan de e-learning mindmappen, maken van een effectieve SWOT analyse of kennis over kwaliteitsverbetering. Wilt u liever uw eigen bedrijfsacademie? Dat kan. Samen met onze partner Foqis zetten we deze voor u op. Lees er meer over op de speciale pagina over bedrijfsacademies.

Eerst eens kennismaken?

Wilt u eens zonder enige verplichting kennismaken met? Laat het ons weten en wij sturen u graag een uitnodiging voor bijvoorbeeld de Organisatie Rendementscan.

Organisatie Rendementscan onderzoek in hoeverre u de twee aspecten “mensen” en “processen” binnen uw organisatie op orde heeft. Het rapport geeft op basis van uw antwoorden een beeld van het bedrijfsrendement dat u mogelijk laat liggen!

aanvragenKlik op de knop links om een gratis Organisatie Rendementscan aan te vragen.

Meer weten of direct aan de slag met een van de instrumenten?

Wilt u weten welke mogelijkheden de diverse instrumenten u te bieden hebben? Klik hier voor uw vragen of suggesties.