Gratis deelname aan de Organisatie Rendement Scan.

Organisatie rendementU wilt deelnemen aan de Organisatie Rendement Scan om vast te stellen waar u het komende jaar aan zou kunnen werken om uw bedrijfsrendement verder te verbeteren. De scan is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in de dagelijkse praktijk vanuit het besef dat mensen het verschil maken en leiders verantwoordelijk zijn om dat mogelijk te maken.

Twee aspecten

Er zijn twee aspecten die elk voor zich van grote invloed zijn op uw bedrijfsrendement: uw mensen en de bedrijfsprocessen. U zou kunnen stellen dat uw rendement het gevolg is van de volgende berekening: Bedrijfsrendement = kwaliteit van mensen * efficiency van de processen (R = M * P)

Mensen = OK, processen ≠ OK

Stelt u zich eens voor dat u goede mensen heeft die goed gemotiveerd zijn maar uw bedrijfsprocessen lopen helaas niet zo lekker. Natuurlijk heeft dat invloed op uw resultaat omdat er waarschijnlijk meer dan gemiddeld dingen fout gaan die herteld moeten worden. Omdat u echter goede mensen heeft die in dat geval waarschijnlijk hard werken, creatief en flexibel zijn, vangen zij het nodige op en voorkomen zij dat er nog meer fout gaat. Met andere woorden: het onnodig verlies aan rendement blijft beperkt.

Mensen ≠ Ok, processen = OK

Stelt u zich het omgekeerde eens voor. Uw processen zijn goed op orde maar aan de menskant gaat het niet goed in uw bedrijf. In deze situatie gaat er zeer waarschijnlijk meer fout dan in de vorige aangezien uw mensen niet de veerkracht, flexibiliteit en creativiteit hebben om fouten op te vangen. Sterker nog de meeste fouten worden door de mensen zelf veroorzaakt! Een dergelijke situatie kost u veel geld en ergernissen en het verlies aan rendement is onnodig hoog!

De Scan

De Organisatie Rendement Scan geeft u snel een inzicht in hoe het op dit moment binnen uw organisatie met betrekking tot mensen en processen is gesteld. Na uw deelname ontvangt u van ons een persoonlijke rapportage met uw resultaten. Er zijn voor u geen kosten aan deelname verbonden.

Uw investering = 10 minuten van uw tijd

Het enige dat wij van u vragen is uw naam en mailadres die wij opnemen in onze verzendlijst van onze leiderschapstips. U kunt zich in elk bericht dat u van ons ontvangt altijd direct afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink. Wij zullen u niet overvoeren en u slechts af en toe een bericht sturen. Uiteraard hopen wij dat de berichten voor u de moeite waard zijn en dat u ze graag wilt blijven ontvangen.

Voer hieronder uw gegevens in om uw gratis deelname aan te vragen: