360 Graden Feedback

360 graden feedbackWe hebben allemaal een mening over ons zelf en diep van binnen weten we ook wel wat er anders of zelfs beter zou kunnen. Er worden echter ook al jaren lang onderzoeken gedaan onder leidinggevende en hun medewerkers. Het betreft hier ook een soort 360 graden feedback, of eigenlijk meer 180 graden.

De resultaten zijn telkens weer voorspelbaar als men aan leidinggevenden vraagt om zichzelf te beoordelen ten aanzien van hun kwaliteiten van leiderschap. De meesten vinden zichzelf redelijk goed tot goed. De medewerkers echter denken daar veelal heel anders over. De scores zijn daar aanzienlijk lager. Leidinggevenden lijken niet veel te leren van deze onderzoeken!

Leiderschapsontwikkeling

De 360 graden feedback is een waardevol instrument dat we gebruiken bij het doen van een nulmeting. Op die manier weet u waar u staat en waar u aan kunt werken om de effectiviteit van uw leiderschap verder te verbeteren.

Durft u het aan?

Durft u de confrontatie aan met de mening van de mensen om u heen? Een zorgvuldig uitgevoerde 360 graden feedback geeft u een helder beeld van de effectiviteit van uw gedrag. Het gaat er niet om hoe goed u denkt dat u bent; het gaat er om hoe diegenen die u regelmatig meemaken u ervaren. Onze motto is dat de kwaliteit van je communicatie wordt bepaald door de reacties die je terug krijgt!

Laat hieronder uw gegevens achter om een 360 graden feedback aan te vragen. Uw investering voor een volledig digitale 360 graden feedback op het gebied van leiderschap bedraagt slechts € 175 + € 35 per respondent.  Durft u het aan?

360 Graden feedback aanvragen

0 + 3 = ?